Dizi Önerileri
+16
Eros
Kavkasiuri
Nirvana
Jóhanna
Kad
Jon
OmerLD
bringmethehorizon
Nemesis
Tracer
GLaDOS
Remzi
ertugrulyyurt
Caspian
Pan
Onur
20 posters
:: Musidio :: İlgi Alanları :: Cine-TV :: Televizyon
8 sayfadaki 13 sayfası
8 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Geri: Dizi Önerileri
sizlere yeni fantastik bir dizi önereyim efendim; Grimm
Pan- MusiPan
Witches Of East End Teen Wolf izleyin anacım bunları .s
ertugrulyyurt- Musican
Prophet demiş ki:Nico demiş ki:Supernatural izleyin
SANA MI SORCAZ?
Prophet, Nico'ya takmış durumda.
Remzi- Musican
The Walking Dead izlemenizi şiddetle öneririm. Konusu, oyuncuları, zombileri... her şeyiyle harika bir dizi! Dizimiz şerif olan Rick abimizin operasyon esnasında vurulup, bir hastanede uyanması ile başlıyor. Hastanede uyanıyor ve her yerde kamyonlarca ölüler var.. bla bla bla... Bu sadece bir başlangıç. Emin olun ki başladığınız andan itibaren, bitirmek için can atacaksınız.
How I Met Your Mother izlemenizi de öneriyorum. Oyuncu kadrosu bir harika zaten. Türü komedi. Eminim ki sizi çok fena güldürecek bir dizi. Ben izlerken yeri geldiğinde adeta haykırıyorum.
Revolution izlemezseniz tabii ki olmaz. Revolution'ı, The Walking Dead ile birlikte izleyin, çok feci sarıyor. Dizimizin konusu ise Rachel ablamızın oğlunu hayatta tutmak için yaptığı bir takım şeylerden sonra elektrikler kesiliyor ve bir daha asla geri gelmiyor. Dünyanın dengesi bozuluyor. Cumhuriyetler kuruluyor falan filan. Elektrikler ara ara geri geliyor tabii, nasıl derseniz izleyin ve görün derim.
How I Met Your Mother izlemenizi de öneriyorum. Oyuncu kadrosu bir harika zaten. Türü komedi. Eminim ki sizi çok fena güldürecek bir dizi. Ben izlerken yeri geldiğinde adeta haykırıyorum.
Revolution izlemezseniz tabii ki olmaz. Revolution'ı, The Walking Dead ile birlikte izleyin, çok feci sarıyor. Dizimizin konusu ise Rachel ablamızın oğlunu hayatta tutmak için yaptığı bir takım şeylerden sonra elektrikler kesiliyor ve bir daha asla geri gelmiyor. Dünyanın dengesi bozuluyor. Cumhuriyetler kuruluyor falan filan. Elektrikler ara ara geri geliyor tabii, nasıl derseniz izleyin ve görün derim.
Remzi- Musican
Prophet demiş ki:Nico demiş ki:Supernatural izleyin
SANA MI SORCAZ?
Eveet
Nirvana- Musican
Maggie Greene demiş ki:
Ben Revolution izlemeyin derim sonunda büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Diziyi katlettiler...
Nirvana- Musican
8 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Film Önerileri
» Albüm Önerileri
» Kitap Önerileri
» Gülse Birsel'den Yeni Dizi Müjdesi
» Dizi karakterleri isimlerini üstteki üyeye uyarlayın!
» Albüm Önerileri
» Kitap Önerileri
» Gülse Birsel'den Yeni Dizi Müjdesi
» Dizi karakterleri isimlerini üstteki üyeye uyarlayın!
:: Musidio :: İlgi Alanları :: Cine-TV :: Televizyon
8 sayfadaki 13 sayfası