İsviçre: Mélanie René - Time To Shine
+15
OmerLD
Jóhanna
Farid M.
Caspian
Tracer
Cengo
Pan
Remzi
Jon
Nirvana
Merdd
Montana Max
Onur
Bryngerd
Kad
19 posters
5 sayfadaki 7 sayfası
5 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Mélanie René - Time To Shine'a kaç puan veriyorsunuz?
Geri: İsviçre: Mélanie René - Time To Shine
Andy McSean - Hey Now
Melanie Rene - Time to Shine
ikisinden birinin seçilmesini istiyorum başarılar bu gece ikisine de
Melanie Rene - Time to Shine
ikisinden birinin seçilmesini istiyorum başarılar bu gece ikisine de
Caspian- Musican
same star'a yapılan ayıptan sonra bu yıl isviçre'yi önemsemeyeceğim
Tracer- Musican
İsviçre için Singing About Love seçilmeli bu akşam, o şarkıyı beğeniyorum cidden. Time to Shine'da uygun bir seçim olabilir. Salaklar gittiler en iyi şarkıyı elediler, o şarkı finalde olsa kesin seçilirdi ki İsviçre'de patlama yapardı ama işte kendileri ettiler, kendileri görecekler sonucunu büyük ihtimalle.
Jóhanna- Musican
İSVİÇRE KARARINI VERDİ
Viyana'da gerçekleşecek olan 2015 Eurovision'da İsviçre'yi yapılan ulusal finali kazanan Mélanie René, "Time To Shine" adlı şarkısıyla temsil edecek.
Viyana'da gerçekleşecek olan 2015 Eurovision'da İsviçre'yi yapılan ulusal finali kazanan Mélanie René, "Time To Shine" adlı şarkısıyla temsil edecek.
İsviçre şarkısını seçti!
Arbresha'ya yapılan ayıptan sonra ne seçseler umrumda olmaz diyordum. En azından şu Timberelle mi ne onu seçmemeleri sevindirdi. Bu şarkı fena değil ama Arbresha'yı görmek isterdim ben. Sıkıcı, tantiri tontüri giden, hep gördüğümüz poplardan olmaması beni mutlu eden bir diğer olay. İsviçre'den umutlu ayrılıyorum.
Arbresha'ya yapılan ayıptan sonra ne seçseler umrumda olmaz diyordum. En azından şu Timberelle mi ne onu seçmemeleri sevindirdi. Bu şarkı fena değil ama Arbresha'yı görmek isterdim ben. Sıkıcı, tantiri tontüri giden, hep gördüğümüz poplardan olmaması beni mutlu eden bir diğer olay. İsviçre'den umutlu ayrılıyorum.
Tracer- Musican
Bence oldukça iddiasız bir şarkı Eurovision için. Kendi çapında dinlenmelik hoş olabilir ama orası için yetersiz buldum. Same Star'ı elemeyecektin be İsviçre. Bence sizin yüzünüz bu sene de gülmeyecek.
Jon demiş ki:Bence oldukça iddiasız bir şarkı Eurovision için. Kendi çapında dinlenmelik hoş olabilir ama orası için yetersiz buldum. Same Star'ı elemeyecektin be İsviçre. Bence sizin yüzünüz bu sene de gülmeyecek.
Bence de çok haklısın.
Tracer- Musican
Bem beğendim gayet, geçen yıldan sonra güzel geldi. Sadece şarkıda 1-2 yerdeki sesler rahatsız etti beni düzenlene bilir daha uygun hale getirile bilinir esc için.
Nirvana- Musican
Arbresha'ya yaptıkları haksızlıktan sonra umarım İsviçre cezasını bu şarkıyla ödemez zira şarkıyı cidden beğeniyorum. Çok iddialı bir şarkı değil, fakat sıradan bir pop şarkısı olmadığını düşünüyorum. Bu seçimle birazcık da olsa gönlümü aldı İsviçre.
Jóhanna- Musican
5 sayfadaki 7 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Rusya: Tolmachevy Twins - Shine
» '85 Denmark: Ivarsson, Bang & Neumann - Shine
» İsviçre: Timebelle - Apollo
» Belarus: Uzari & Maimuna - Time
» İsviçre: Rykka - The Last of Our Kind
» '85 Denmark: Ivarsson, Bang & Neumann - Shine
» İsviçre: Timebelle - Apollo
» Belarus: Uzari & Maimuna - Time
» İsviçre: Rykka - The Last of Our Kind