Musiverse Şarkı Yarışması - Antwerp '59: Sonuçlar!
+18
Farid M.
Merdd
Kad
Nirvana
Zerrin
dancerinthedark
Hakan
Caspian
Parthenios
Kavkasiuri
OmerLD
Jóhanna
Creative Rebellion
Tracer
Ísjaki
Pan
canreyhan
Jon
22 posters
:: 51 - 100
5 sayfadaki 5 sayfası
5 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Antwerp '59: Sonuçlar!
Athena demiş ki:Bir kere yaptığım bir şeyin direkt yüzüme vurulması ve diğer kişinin defalarca yaptığı şey hakkında bir tek yorumda bulunmamak sence de fazla can sıkıcı değil mi?
Bu kadar bariz bir örnekten sonra oylama dair çarpıcı beyanlarda bulunmak çelişkinin zirvesi olmuyor mu sence?
Kad- Musican
Pluto demiş ki:Athena demiş ki:Bir kere yaptığım bir şeyin direkt yüzüme vurulması ve diğer kişinin defalarca yaptığı şey hakkında bir tek yorumda bulunmamak sence de fazla can sıkıcı değil mi?
Bu kadar bariz bir örnekten sonra oylama dair çarpıcı beyanlarda bulunmak çelişkinin zirvesi olmuyor mu sence?
Şu an Demet dinliyorsun çok konuşma
Creative Rebellion- Musican
1. Buradaki yarışmacılar çok aşırı derecede fikrinden caymamak koşuluyla istediği şarkılara oy verebilir.Brave demiş ki:Arkadaşlar ayrıca eklemek istediğim bir şey var, sadece bu yarışmaya özel değil -genel- bir açıklama. 'Çok güzel,mükemmel,süper' tarzı yorumlar yapıp puan vermemek cidden rahatsız edici. Sadece kendime yapılan şeyden bahsetmiyorum, diğer ülkeleri de takip ediyorum, konularındaki yorumlar ve aldıkları puanlar cidden alakasız. Ben bile oy verirken hangi ülkeye hangi yorumu yaptığıma teker teker bakıp ona göre puan veriyorum, 'oylama dinlerken ki ruh halim, çatıdaki ruh halim, sokaktaki ruh halim' diye bahaneler de sunmuyorum kimseye, bu yüzden içim rahat. İyi akşamlar.
2. Sen burada bahaneci diyerek aslında bize iki yüzlü diyorsun. Ama asla, seni bu pozisyonda bile yargılamayacağım. İçinin dışının bir olduğunu söylemek seni öyle birisi yapmaz. Hem ne demişler. Aynası iştir kişinin, lafına bakılmaz. Kendimin nasıl birisini olduğunu tanıtmama gerek yok sonuçta. Anlatabildim mi?
3. İkidir gözüme çarpan bir şey var o da "Ay mis gibi şarkıları harcıyorsunuz. Klişeler yine üstlerde" vari bir üslupla yazdığın yorumlar. Senin gönderdiğin şarkılara ne demeli peki? Sen de son zamanlarda Lovelody'de Neval'in gönderdiği şarkıları yarıştırıyorsun. Utanıyor musun acaba sen bize böyle atıp tutarken. Gerçi bende kabahat, küçük hesaplar peşinde koşan birisi hakkında niye böyle bir soru soruyorsam sana. Zaten burada şu an yarışan arkadaşlar senin gibi böyle ufak hesaplar peşinde koşsa, senin gibi sürünürdü. Böyle bir sanal yarışmayı kendine bu denli dert etmiş birisine şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.
En son Kavkasiuri tarafından 23/4/2015, 00:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kavkasiuri- Baltician
HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER !!
eeyore- Musican
Sonuçları beğendim. Hiç kazanmayan ülkelerin kazanması beni mutlu ediyor. Sonuçları beğenmeyen arkadaşlar da sorunu kendilerinde arasın bence. Şu zamana kadar üyelerin neredeyse tamamı birinci oldu. Şurada bir şeylere sesimi çıkarmıyorsam gerçekten size saygı duyduğumdan ve huzursuzluk çıkmasını istemediğimden. Kendi dereceme gelirsem beklediğim çok üstünde oldu kesinlikle. Oy verenlere teşekkür ederim.
Onur- Yönetici
Eros- Yetkili
Bu yorumlaşma sıkıntısına ne yapmalı?. Direkt konuları açıp yorum yaptırılmamalı ya da direkt kilitlenmeli mi ya da -çok sıkıcı olur ki- ulusal final yapmadan bir admine şarkıları mail ile atıp direkt oylamadan başlamak mı. Dediğim metodu uygulayan siteler var biliyorum. Ama sonradan böyle bir sisteme geçmek ne kadar doğru olur onu bilemiyorum.
Montana Max- Musican
Ömür'e katılıyorum, ''bayıldım'' yorumunu yapınca insan puan bekliyor evet fakat en azından ''güzelmiş belki puan veririm'' gibisinden bir yorum alınca insan beklentiye girse de diğer ihtimali de düşünüyor fakat direkt 'bayıldım' yorumu insanı puan beklentisinin ortasına itiyor. Gerçi umrumda değil ister puan verin ister vermeyin 60 yarışma geçmek üzere şurada 60 yarışmadır asla yüksek puan alamadığım insanlar var ve insan üzülüyor, kendisine görünmezmişsin gibi davranıldığı için. Saçma gelebilir tabi ama böyle hissettiriyor yapılanlar. Bunu geçtim bazı kişilerin oylamaları da oldukça samimiyetsiz. Sonuç olarak siteyi seviyorum, gerçekten ve ben de beni umursamayanları umursamayacağım artık en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. Bu düşüncelerimi de önemseyecekler var en azından önemseyecekler için yazdım, ve yine mutluyum. Yorumlarımın ne Ömer ile ne de Furkan ile ilgisi var, bunu da eklemeliyim. Uzun zamandır yazmak istiyordum, içimdekileri bir nebze olsa da döktüm. Her neyse.
Tracer- Musican
Alıntı ve laf atma dalında altın madalya da buraya gidiyor anlaşılan
Eros- Yetkili
5 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Musiverse Şarkı Yarışması - Antwerp '59: Final Oylaması
» Musiverse Şarkı Yarışması - Antwerp '59: Sparkle in the Rainbow
» Musiverse Şarkı Yarışması '73: SONUÇLAR
» Musiverse Şarkı Yarışması 69: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması 76: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması - Antwerp '59: Sparkle in the Rainbow
» Musiverse Şarkı Yarışması '73: SONUÇLAR
» Musiverse Şarkı Yarışması 69: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması 76: Sonuçlar!
:: 51 - 100
5 sayfadaki 5 sayfası