Musiverse Şarkı Yarışması - Antwerp '59: Sonuçlar!
+18
Farid M.
Merdd
Kad
Nirvana
Zerrin
dancerinthedark
Hakan
Caspian
Parthenios
Kavkasiuri
OmerLD
Jóhanna
Creative Rebellion
Tracer
Ísjaki
Pan
canreyhan
Jon
22 posters
:: 51 - 100
3 sayfadaki 5 sayfası
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Antwerp '59: Sonuçlar!
OmerLD demiş ki:istediğimi yazabilirim ki beğendiklerime beğendim yazıyorum 10'dan fazla şarkı beğendiğim için suçlanmam saçmalık.durumu hemen başkasına çevirdiğin için tebrik ederim ayrıcaAthena demiş ki:Çok beğendim, süper yazma o zaman sen de hepsine ((((
Beğendim yazmakla "çok beğendim, süper" yazmak arasında büyük bir fark var ama
Creative Rebellion- Musican
"çok beğendim,süper" yazdıklarımda 10'dan fazla olabilir herhalde istersen sayabilirsin herkesin neye ne yorum yaptığınıAthena demiş ki:OmerLD demiş ki:istediğimi yazabilirim ki beğendiklerime beğendim yazıyorum 10'dan fazla şarkı beğendiğim için suçlanmam saçmalık.durumu hemen başkasına çevirdiğin için tebrik ederim ayrıcaAthena demiş ki:Çok beğendim, süper yazma o zaman sen de hepsine ((((
Azerbaycan'ın böylesi birinciliği sürpriz oldu açıkçası bana. Pek sevdiğim bir tarz değil ama Azerbaycan gibi bir ülkeden beklenmeyen bir şarkıydı. Sırf bunun için 1 puan vermiştim. Ama sitede genel olarak beğenilmesine sevindim. Farklı ülke ve üyelerin kazanması beni de mutlu ediyor. Tebrik ederim.
Ancak böylesi zor bir yarışmada bir ülke kopup giderken harcanan onca ülke olması beni şaşırttı orası ayrı. Letonya'nın, Avusturya'nın, Lübnan'ın hakkının çatır çatır yendiğini düşünüyorum. Çok istememe rağmen oy veremediğim ülkeler vardı. İtalya'nın, Birleşik Krallığın, Yunanistan'ın çok gerilerde kaldığını düşünüyorum. Kendi derecemi de bekliyordum zaten. 15. olmuşum. Çok teşekkürler oy veren herkese
Not: Her yarışma sonucunda bu başlığın altında "Süper yazdı ama oy vermedi"cilerin şikayetlerini görmekten gerçekten sıkıldım. Siteminizde haklı olabilirsiniz ancak 60. yarışmaya geldik ve herkes yorumlara çok fazla umut bağlanmaması gerektiğini, önemli olan burada birbirimizle şarkı paylaşmak olduğunu öğrenemedi.
Ancak böylesi zor bir yarışmada bir ülke kopup giderken harcanan onca ülke olması beni şaşırttı orası ayrı. Letonya'nın, Avusturya'nın, Lübnan'ın hakkının çatır çatır yendiğini düşünüyorum. Çok istememe rağmen oy veremediğim ülkeler vardı. İtalya'nın, Birleşik Krallığın, Yunanistan'ın çok gerilerde kaldığını düşünüyorum. Kendi derecemi de bekliyordum zaten. 15. olmuşum. Çok teşekkürler oy veren herkese
Not: Her yarışma sonucunda bu başlığın altında "Süper yazdı ama oy vermedi"cilerin şikayetlerini görmekten gerçekten sıkıldım. Siteminizde haklı olabilirsiniz ancak 60. yarışmaya geldik ve herkes yorumlara çok fazla umut bağlanmaması gerektiğini, önemli olan burada birbirimizle şarkı paylaşmak olduğunu öğrenemedi.
En son dancerinthedark tarafından 22/4/2015, 22:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dancerinthedark- Musican
OmerLD demiş ki:"çok beğendim,süper" yazdıklarımda 10'dan fazla olabilir herhalde istersen sayabilirsin herkesin neye ne yorum yaptığınıAthena demiş ki:OmerLD demiş ki:istediğimi yazabilirim ki beğendiklerime beğendim yazıyorum 10'dan fazla şarkı beğendiğim için suçlanmam saçmalık.durumu hemen başkasına çevirdiğin için tebrik ederim ayrıcaAthena demiş ki:Çok beğendim, süper yazma o zaman sen de hepsine ((((
İşte, bu benim yaptığım ilk yanlış, seninkileri saymadim bile o kadar çok ki
yani ben senden çok "çok güzel" deyip oy veremediğim için sen benden daha az suçlu oluyorsun? ki burda suç denilecek bir şey yok.yine tartışma çıkarırsın diye eklememiştim ilk yorumumda yanılmamışım ne diyeyimAthena demiş ki:OmerLD demiş ki:"çok beğendim,süper" yazdıklarımda 10'dan fazla olabilir herhalde istersen sayabilirsin herkesin neye ne yorum yaptığınıAthena demiş ki:OmerLD demiş ki:istediğimi yazabilirim ki beğendiklerime beğendim yazıyorum 10'dan fazla şarkı beğendiğim için suçlanmam saçmalık.durumu hemen başkasına çevirdiğin için tebrik ederim ayrıcaAthena demiş ki:Çok beğendim, süper yazma o zaman sen de hepsine ((((
OmerLD demiş ki:yani ben senden çok "çok güzel" deyip oy veremediğim için sen benden daha az suçlu oluyorsun? ki burda suç denilecek bir şey yok.yine tartışma çıkarırsın diye eklememiştim ilk yorumumda yanılmamışım ne diyeyimAthena demiş ki:OmerLD demiş ki:"çok beğendim,süper" yazdıklarımda 10'dan fazla olabilir herhalde istersen sayabilirsin herkesin neye ne yorum yaptığınıAthena demiş ki:OmerLD demiş ki:istediğimi yazabilirim ki beğendiklerime beğendim yazıyorum 10'dan fazla şarkı beğendiğim için suçlanmam saçmalık.durumu hemen başkasına çevirdiğin için tebrik ederim ayrıcaAthena demiş ki:Çok beğendim, süper yazma o zaman sen de hepsine ((((
Benim gibi 'bir' defa yapsan neyse de, "defalarca" yapınca biraz komik oluyor, üzgünüm
Ben bile yönetici olarak düşüyorum bu duruma. Triplenmeyin birbirinize ya, herkes çekiyor bunu. Uzatmanın manası kimse de kimseden daha çok suçlu ya da suçsuz değil. Kapayalım rica ediyorum.
hm tm bbAthena demiş ki:OmerLD demiş ki:yani ben senden çok "çok güzel" deyip oy veremediğim için sen benden daha az suçlu oluyorsun? ki burda suç denilecek bir şey yok.yine tartışma çıkarırsın diye eklememiştim ilk yorumumda yanılmamışım ne diyeyimAthena demiş ki:OmerLD demiş ki:"çok beğendim,süper" yazdıklarımda 10'dan fazla olabilir herhalde istersen sayabilirsin herkesin neye ne yorum yaptığınıAthena demiş ki:OmerLD demiş ki:istediğimi yazabilirim ki beğendiklerime beğendim yazıyorum 10'dan fazla şarkı beğendiğim için suçlanmam saçmalık.durumu hemen başkasına çevirdiğin için tebrik ederim ayrıcaAthena demiş ki:Çok beğendim, süper yazma o zaman sen de hepsine ((((
Benim gibi 'bir' defa yapsan neyse de, "defalarca" yapınca biraz komik oluyor, üzgünüm
kimse yaptığı yorumlar yüzünden yargılanamaz bence, 10 şarkıdan fazlasını da gayet çok beğenebilir favorim de diyebilir o kişinin zevkine biz karar verecek değiliz, bu durum 1 den çok defa da yaşanabilir hiç yaşanmaya da bilir, tüm şarkıları da beğenebilir, hiç birini de beğenmeyebilir bunun bir standartı yoktur. karışmak istemiyordum ama kısaca söylemek istediğim ikiniz de suçlu değilsiniz olanlarda komik değil demek istedim, iyi akşamlar:)
Pan- MusiPan
3 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Musiverse Şarkı Yarışması - Antwerp '59: Final Oylaması
» Musiverse Şarkı Yarışması - Antwerp '59: Sparkle in the Rainbow
» Musiverse Şarkı Yarışması '73: SONUÇLAR
» Musiverse Şarkı Yarışması 69: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması 76: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması - Antwerp '59: Sparkle in the Rainbow
» Musiverse Şarkı Yarışması '73: SONUÇLAR
» Musiverse Şarkı Yarışması 69: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması 76: Sonuçlar!
:: 51 - 100
3 sayfadaki 5 sayfası