Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside
+5
Jon
Montana Max
Zerrin
Hakan
Kad
9 posters
:: 51 - 100
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside
MUSIVERSE ŞARKI YARIŞMASI
Vienna '57
Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hoş geldiniz! 2015'te Eurovision Şarkı Yarışması'na da ev sahipliği yapacak olan Avusturya, Musiverse'ü evine taşımış olmaktan çok mutlu!
SOHN, Avusturya'da şölenlerle karşılandı. Sıra sizde. SOHN, Viyana'da şarkısını sizin için bir daha seslendirecek: Artifice!
Viyana'ya hoş geldiniz! Tarihin birçok dönemine tanıklık eden bu güzel şehir size kapılarını açıyor. Haydi siz de bu güzelliği keşfedin!
Stefgráf ekibi Musiverse'e geri döndü! Yenilenen ve ferahlayan M-kimliğiyle bütünleşik yeni bir afiş tasarımına giren Stefgráf ekibi, ORF ile gerçekleştirdiği beyin fırtınalarıyla, Musiverse'ün ilk şeffaf afişine imza attı. Afiş bulunduğu yüzeyi gösterecek niteliğe sahip. Afiş, görmek istediğiniz güzellikte!
Yarışmaya birbirinden güzel ve birbirinden enerjik üç isim sunuculuk yapacak:
Anna Wappel - Thomas Mikusz - Julia Furdea
Yarışma Viyana'nın tarihi ve mimari güzelliklerinden Viyana Devlet Opera Evi'nde gerçekleştirilecek!
Şölen gecesinin bir diğer yıldızı Conchita Wurst olacak! Conchita, güzelliğe adanmış şarkısı You Are Unstoppable'ı sizler için final gecesinde seslendirecek!
Viyana: İçinizdeki tüm güzellikler sizi burada bulacak!
Vienna '57
Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hoş geldiniz! 2015'te Eurovision Şarkı Yarışması'na da ev sahipliği yapacak olan Avusturya, Musiverse'ü evine taşımış olmaktan çok mutlu!
SOHN, Avusturya'da şölenlerle karşılandı. Sıra sizde. SOHN, Viyana'da şarkısını sizin için bir daha seslendirecek: Artifice!
Viyana'ya hoş geldiniz! Tarihin birçok dönemine tanıklık eden bu güzel şehir size kapılarını açıyor. Haydi siz de bu güzelliği keşfedin!
Stefgráf ekibi Musiverse'e geri döndü! Yenilenen ve ferahlayan M-kimliğiyle bütünleşik yeni bir afiş tasarımına giren Stefgráf ekibi, ORF ile gerçekleştirdiği beyin fırtınalarıyla, Musiverse'ün ilk şeffaf afişine imza attı. Afiş bulunduğu yüzeyi gösterecek niteliğe sahip. Afiş, görmek istediğiniz güzellikte!
Yarışmaya birbirinden güzel ve birbirinden enerjik üç isim sunuculuk yapacak:
Anna Wappel - Thomas Mikusz - Julia Furdea
Yarışma Viyana'nın tarihi ve mimari güzelliklerinden Viyana Devlet Opera Evi'nde gerçekleştirilecek!
Şölen gecesinin bir diğer yıldızı Conchita Wurst olacak! Conchita, güzelliğe adanmış şarkısı You Are Unstoppable'ı sizler için final gecesinde seslendirecek!
Viyana: İçinizdeki tüm güzellikler sizi burada bulacak!
Kad- Musican
Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside
Harika bir tanıtım olmuş
Hakan- Genel Yetkili
Hepinizhoşgeldiniz! Uzun zamandır başka başka ülkelerle istediğim zaferi Avusturya ile aldım çok mutluyum.
Ve emekleri için Ulaş'a çok teşekkürler.
ZerrGraf'ın macerası da burda bitmiştir hepinize teşekkürler tekrar.
Zerrin- Musican
Zerrin demiş ki:Hepinizhoşgeldiniz! Uzun zamandır başka başka ülkelerle istediğim zaferi Avusturya ile aldım çok mutluyum.
Çok beklersin, PSD'leri atacağım sana. Seni çalıştıracağız olm.
Kad- Musican
Asla amacım kimsenin emek verdiği şeyleri eleştirmek değil ama yanlış hatırlamıyorsam Ulaş bu işin eğitimini almıştı. Yani öyle diye hatırlıyorum pc programcılığı tasarımı mı etc bişey üzerine. Şu anki okuduğu bölümü de buna hitap etmekte. Çok özlemişim onun afişlerini. Dediğim gibi diğer afiş yapanları asla kötülemiyorum. Neyse anladınız size. Hoşbulduk Avusturya
Montana Max- Musican
Ömür demiş ki:Asla amacım kimsenin emek verdiği şeyleri eleştirmek değil ama yanlış hatırlamıyorsam Ulaş bu işin eğitimini almıştı. Yani öyle diye hatırlıyorum pc programcılığı tasarımı mı etc bişey üzerine. Şu anki okuduğu bölümü de buna hitap etmekte. Çok özlemişim onun afişlerini. Dediğim gibi diğer afiş yapanları asla kötülemiyorum. Neyse anladınız size. Hoşbulduk Avusturya
Bir dönem kursa gittiğim doğru ama kurstan önce de PS ile uğraştım 4 yıl boyunca. Sanırım yaptığım (ki bana kalırsa halen iptidai olan) çalışmalarımın sevilmesini görmek beni hep mutlu edecek. Ben teşekkür ederim asıl
Kad- Musican
Afiş haaaaağrika! ^^
Sunucular da çok iyi, slm julia xd
İlk kez Viyana'dayız, çoh iyi oldu çoh da iyi güzel oldu ben çok mutluyum
Her şeyiyle beğendim, emeği geçenlerin ellerine sağlık!
Sunucular da çok iyi, slm julia xd
İlk kez Viyana'dayız, çoh iyi oldu çoh da iyi güzel oldu ben çok mutluyum
Her şeyiyle beğendim, emeği geçenlerin ellerine sağlık!
Tabi ki seviyoruz bu çalışmaları ve oldukça özlemiştik.
Emeklerine sağlık herkesin! HOH BURDA OLDU.
Emeklerine sağlık herkesin! HOH BURDA OLDU.
Caspian- Musican
farklılıklar yenilikler:) tabi ki çok güzel olmuş, elinize emeğinize sağlık diyor Yunan halkı
Pan- MusiPan
Çok iyi gerçekten, ben de çok beğendim.
Jóhanna- Musican
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Musiverse Şarkı Yarışması - Salzburg '76: Lost Inside / Power Inside
» Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması
» Musiverse Şarkı Yarışması 69: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması - Liverpool '50: We Are One!
» Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması
» Musiverse Şarkı Yarışması 69: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması - Liverpool '50: We Are One!
:: 51 - 100
1 sayfadaki 2 sayfası