Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside

+5
Jon
Montana Max
Zerrin
Hakan
Kad
9 posters

:: 51 - 100

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside Empty Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside

Mesaj tarafından Kad 9/4/2015, 21:57

MUSIVERSE ŞARKI YARIŞMASI
Avusturya Vienna '57

Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hoş geldiniz! 2015'te Eurovision Şarkı Yarışması'na da ev sahipliği yapacak olan Avusturya, Musiverse'ü evine taşımış olmaktan çok mutlu!

SOHN, Avusturya'da şölenlerle karşılandı. Sıra sizde. SOHN, Viyana'da şarkısını sizin için bir daha seslendirecek: Artifice!

Viyana'ya hoş geldiniz! Tarihin birçok dönemine tanıklık eden bu güzel şehir size kapılarını açıyor. Haydi siz de bu güzelliği keşfedin!

Stefgráf ekibi Musiverse'e geri döndü! Yenilenen ve ferahlayan M-kimliğiyle bütünleşik yeni bir afiş tasarımına giren Stefgráf ekibi, ORF ile gerçekleştirdiği beyin fırtınalarıyla, Musiverse'ün ilk şeffaf afişine imza attı. Afiş bulunduğu yüzeyi gösterecek niteliğe sahip. Afiş, görmek istediğiniz güzellikte!

Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside Q4orgW

Yarışmaya birbirinden güzel ve birbirinden enerjik üç isim sunuculuk yapacak:
Anna Wappel - Thomas Mikusz - Julia Furdea

Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside OADoj7Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside LkamdEMusiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside Vlqm0P

Yarışma Viyana'nın tarihi ve mimari güzelliklerinden Viyana Devlet Opera Evi'nde gerçekleştirilecek!

Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside DSC_1356_b

Şölen gecesinin bir diğer yıldızı Conchita Wurst olacak! Conchita, güzelliğe adanmış şarkısı You Are Unstoppable'ı sizler için final gecesinde seslendirecek!

Viyana: İçinizdeki tüm güzellikler sizi burada bulacak!

Kad
Kad
Musican

Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside

Mesaj tarafından Hakan 9/4/2015, 22:00

Harika bir tanıtım olmuş Smile
Hakan
Hakan
Genel Yetkili

Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Beauty Inside

Mesaj tarafından Zerrin 9/4/2015, 22:04

Hepinizhoşgeldiniz! Uzun zamandır başka başka ülkelerle istediğim zaferi Avusturya ile aldım çok mutluyum. Very Happy
Ve emekleri için Ulaş'a çok teşekkürler. I love you
ZerrGraf'ın macerası da burda bitmiştir hepinize teşekkürler tekrar. Smile
Zerrin
Zerrin
Musican

Mesaj tarafından Kad 9/4/2015, 22:05

Zerrin demiş ki:Hepinizhoşgeldiniz! Uzun zamandır başka başka ülkelerle istediğim zaferi Avusturya ile aldım çok mutluyum. Very Happy
Ve emekleri için Ulaş'a çok teşekkürler. I love you
ZerrGraf'ın macerası da burda bitmiştir hepinize teşekkürler tekrar. Smile

Çok beklersin, PSD'leri atacağım sana. Seni çalıştıracağız olm.
Kad
Kad
Musican

Mesaj tarafından Montana Max 9/4/2015, 22:07

Asla amacım kimsenin emek verdiği şeyleri eleştirmek değil ama yanlış hatırlamıyorsam Ulaş bu işin eğitimini almıştı. Yani öyle diye hatırlıyorum pc programcılığı tasarımı mı etc bişey üzerine. Şu anki okuduğu bölümü de buna hitap etmekte. Çok özlemişim onun afişlerini. Dediğim gibi diğer afiş yapanları asla kötülemiyorum.  Smile Neyse anladınız size. Hoşbulduk Avusturya
Montana Max
Montana Max
Musican

Mesaj tarafından Kad 9/4/2015, 22:11

Ömür demiş ki:Asla amacım kimsenin emek verdiği şeyleri eleştirmek değil ama yanlış hatırlamıyorsam Ulaş bu işin eğitimini almıştı. Yani öyle diye hatırlıyorum pc programcılığı tasarımı mı etc bişey üzerine. Şu anki okuduğu bölümü de buna hitap etmekte. Çok özlemişim onun afişlerini. Dediğim gibi diğer afiş yapanları asla kötülemiyorum.  Smile Neyse anladınız size. Hoşbulduk Avusturya

Bir dönem kursa gittiğim doğru ama kurstan önce de PS ile uğraştım 4 yıl boyunca. Sanırım yaptığım (ki bana kalırsa halen iptidai olan) çalışmalarımın sevilmesini görmek beni hep mutlu edecek. Ben teşekkür ederim asıl Smile
Kad
Kad
Musican

Mesaj tarafından Jon 9/4/2015, 22:25

Afiş haaaaağrika! ^^
Sunucular da çok iyi, slm julia xd
İlk kez Viyana'dayız, çoh iyi oldu çoh da iyi güzel oldu ben çok mutluyum Smile
Her şeyiyle beğendim, emeği geçenlerin ellerine sağlık!
Jon
Jon
Musican

https://www.youtube.com/watch?v=u4FF6MpcsRw

Mesaj tarafından Caspian 9/4/2015, 23:37

Tabi ki seviyoruz bu çalışmaları ve oldukça özlemiştik.
Emeklerine sağlık herkesin! ^^ HOH BURDA OLDU.
Caspian
Caspian
Musican

Mesaj tarafından Pan 10/4/2015, 02:33

farklılıklar yenilikler:) tabi ki çok güzel olmuş, elinize emeğinize sağlık diyor Yunan halkıSmile
Pan
Pan
MusiPan

Mesaj tarafından Jóhanna 10/4/2015, 07:40

Çok iyi gerçekten, ben de çok beğendim. I love you
Jóhanna
Jóhanna
Musican

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics

:: 51 - 100