Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması

+14
Jóhanna
Caspian
Hakan
Eros
Ísjaki
Jon
Kavkasiuri
Oğuzhan
Kad
Parthenios
Merdd
Montana Max
Pan
Onur
18 posters

:: 51 - 100

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Empty Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması

Mesaj tarafından Onur 11/4/2015, 14:19

Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Q4orgW

57. Musiverse Şarkı Yarışması 26 ülkenin katılımıyla Viyana'da başlıyor!

1. İspanya İspanya
2. Estonya Estonya Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
3. Fransa Fransa Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
4. Birleşik Krallık Birleşik Krallık Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
5. İzlanda İzlanda Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
6. Avusturya Avusturya
7. Türkiye Türkiye Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
8. Letonya Letonya Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
9. Danimarka Danimarka Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
10. Lihtenştayn Lihtenştayn Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
11. Romanya Romanya Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
12. Norveç Norveç Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
13. İtalya İtalya Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
14. Polonya PolonyaMusiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
15. İsrail İsrail Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
16. İsveç İsveç Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
17. Kıbrıs Rum Kesimi Kıbrıs Rum Kesimi
18. Belçika Belçika Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
19. Finlandiya Finlandiya Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
20. Yunanistan Yunanistan Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
21. İsviçre İsviçre Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
22. Andorra Andorra Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
23. Lübnan Lübnan Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
24. İrlanda İrlanda Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef
25. Almanya Almanya Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef

FİNAL OYLAMASI

26. Bosna & Hersek Bosna Hersek Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Conchita_wurst___rise_like_a_phoenix_by_haydnc95-d7i11ef

0.38-1.08

Oylama için son tarih; 12 Nisan 2015 Pazar 17:00
Oylarınızı Onur'a gönderiniz.
Şimdi oylamak için tıklayınız!

En son Onur tarafından 11/4/2015, 19:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Onur
Onur
Yönetici

Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması

Mesaj tarafından Pan 11/4/2015, 14:58

Yunanistan notlarını iletti, biraz zor oldu benim açımdan. daha fazla ülkeye puan vermek isterdim.
Pan
Pan
MusiPan

Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Vienna '57: Final Oylaması

Mesaj tarafından Montana Max 11/4/2015, 14:59

Norveç Halkı ve Jürisi oylarını iletmiştir. Tüm ülkeler başarılar. Halk ve Jüri oylaması yarışmanın bitimiyle açıklanacak
Montana Max
Montana Max
Musican

Mesaj tarafından Onur 11/4/2015, 15:00

Recapi yaparken oylarım hazırladı kendini. Çoğu şarkıya yorum yapamadım. Ama recapi hazırlarken dinledim hepsini. Fena bir yarışma olmamış. Herkese başarılar!
Onur
Onur
Yönetici

Mesaj tarafından Merdd 11/4/2015, 15:01

Estonya oylarını verdi. Juri-televote puanları ve toplam puanlar sonuçlar açıklandıktan sonra ilan edilecektir.
Merdd
Genel Yetkili

Mesaj tarafından Parthenios 11/4/2015, 15:13

Türkiye oylarını iletti. Zor oyladım açıkcası bu yarısma, 10 ülkeye zor indirdim listemi. Puan veremediklerim için üzgünüm. Herkese basarılar I love you
Parthenios
Parthenios
Musican

Mesaj tarafından Kad 11/4/2015, 15:39

İzlanda oyladı. Oy vermek istediğim 4 ülkeye oy veremedim. Tam sıralamamı ben de sonuçlara yazarım sanıyorum bundan sonra.
Kad
Kad
Musican

Mesaj tarafından Oğuzhan 11/4/2015, 16:28

Liectenstein oyladı. Güç bir oylamaydı. Herkese başarılar.
Oğuzhan
Oğuzhan
Musican

Mesaj tarafından Kavkasiuri 11/4/2015, 16:46

Letonya da oylarını iletti. Açıkçası zorlandığımı söylemek istiyorum ki gerçekten zordu, puan veremediğim ülkelerden özür diliyorum.
Kavkasiuri
Baltician

Mesaj tarafından Jon 11/4/2015, 19:35

Birleşik Krallık Großbritannien schickte Punkten. Viel Erfolg!

Oylama ciddi anlamda zorladı.
Jon
Jon
Musican

https://www.youtube.com/watch?v=u4FF6MpcsRw

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

- Similar topics

:: 51 - 100