Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Discovery

+4
Jóhanna
Onur
OmerLD
Kad
8 posters

:: 1 - 50

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Discovery Empty Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Discovery

Mesaj tarafından Kad 19/1/2015, 20:08

MUSIVERSE ŞARKI YARIŞMASI
Lübnan Beirut '42

Lübnan'ın güzel başkenti Beyrut'a hoş geldiniz!
Lübnan bu anı uzun zamandır bekliyordu. Bu gurur tüm Avrupa'nın!
Hiba Tawaji ülkesinde kraliçeler gibi karşılandı. Kendisine ilgi çok yoğun. Şimdi sizler için bir daha seslendirecek: Al Rabih Al Arabi!

Beyrut'a hoş geldiniz! demenin mutluluğu içimizde. Bize katılın!

Stefgraf ve Télé Liban ekibi, sizler için güzel bir afiş hazırladı. Bu güzel ülkeyi keşfetmeye hazırlanın!

Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Discovery 2YODjE

Yarışma iki deneyimli ismin elinde: Jessica Kahawaty & Mrad Mouawad!

Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Discovery BROq8L

Yarışma Camille Chamoun Sports City Stadium'da gerçekleşecek.

Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Discovery Beirut-sport-City-b

Beyrut: Bu keşif bu kış içinizi ısıtacak!
Kad
Kad
Musican

Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Discovery Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Discovery

Mesaj tarafından OmerLD 19/1/2015, 20:11

Kazandığımıda görecekmişim Very Happy gerçekten mükemmel ellerine sağlık çok teşekkür ederim Lübnan'la kazanmak gurur verici Laughing
OmerLD
OmerLD
Yetkili

http://snne.com

Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Discovery Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Discovery

Mesaj tarafından Onur 19/1/2015, 20:12

Lübnan adına çok gurur duydum ben de. tüm çalışmalar oldukça başarılı. emeklerinize sağlık
Onur
Onur
Yönetici

Mesaj tarafından Jóhanna 19/1/2015, 20:46

Kaderde Lübnan'ı da ev sahibi olarak görmek varmış, her şey güzel, Lübnan'da olduğumuz için mutluyuz. Smile
Jóhanna
Jóhanna
Musican

Mesaj tarafından Farid M. 19/1/2015, 21:56

I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Farid M.
Farid M.
Musican

Mesaj tarafından Jon 20/1/2015, 08:50

Resmen en sevdiğim ve unutmayacağım ev sahipliklerinden birindeyiz.
Kaç yarışmadır istiyordum bir Lübnan'a hadi bir Beyrut'a diye. Olunca oluyor başta Ömer olmak üzere ben de çok mutlu oldum eminim ki yalnız da değiliz. Daha nice başarılar artık Lübnan'a!
Ev sahipliği organizasyonu da harika olmuş. Afiş yakıyor Ulaşcığım ellerine sağlık. Sunucular harika, Beyrut zaten görmek istediğim şehirlerden biri. Daha ne olsun, aşırı mutluyuz BK olarak! I love you
Jon
Jon
Musican

https://www.youtube.com/watch?v=u4FF6MpcsRw

Mesaj tarafından Kad 20/1/2015, 15:44

Ömer'le çalışmak çok kolay ve zevkliydi. İki tarafın da kafasında bir şey olmadığında ortaya daha geniş bir perspektif çıkabiliyor. Ömer bana öyle bağımsız şeyler seçti ki neyi seçeceğimizi şaşırdık. Very Happy

Lübnan'la çalıştığım için ne mutlu olduğumu Ömer'e defalarca belirttim, yine söylüyorum: İzlanda Beyrut'ta olmaktan çok mutlu. Smile

İzlanda I love you Lübnan
Kad
Kad
Musican

Mesaj tarafından Zerrin 20/1/2015, 15:54

Sunucu olarak bi Nicole Saba beklerdim açıkçası Crying or Very sad
Ben kazansam bu kadar mutlu olmazdim gerçekten. I love you
'42 Musiverse Şarkı Yarışması - Beyrut bir doğu masalı Love Hug 1
Zerrin
Zerrin
Musican

Mesaj tarafından OmerLD 20/1/2015, 16:57

Nemesis. demiş ki:Sunucu olarak bi Nicole Saba beklerdim açıkçası Crying or Very sad
özellikle şarkıcı seçmek istemedim
OmerLD
OmerLD
Yetkili

http://snne.com

Mesaj tarafından Nirvana 20/1/2015, 16:57

Lübnan'ı ev sahibi olarsk görkem hepimizi çok mutlu etti, farklılık oldu. Herşey çok güzel duruyor, elinize sağlık ^-^
Nirvana
Musican

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics

:: 1 - 50