Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Final Oylaması

+14
Bryngerd
Jóhanna
bringmethehorizon
Zerrin
Jon
Montana Max
Tracer
Parthenios
kburakcan
Eros
Merdd
Onur
Farid M.
Kad
18 posters

:: 1 - 50

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Final Oylaması Empty Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Final Oylaması

Mesaj tarafından Kad 20/1/2015, 17:37

Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Final Oylaması 2YODjE

MUSIVERSE ŞARKI YARIŞMASI
Lübnan Beirut '42

Lübnan'ın başkenti Beyrut'te gerçekleşecek 42. MŞY finaline hoş geldiniz. Bu gece yarışacak 20 ülkeden sadece biri, 43. MŞY'ye ev sahipliği hakkına sahip olacak. Tüm ülkeler halk oylarınızı bekliyor. Unutmayın - tüm oylar sayılır!

01 İsveç İsveç öpücük
02 Andorra Andorra öpücük
03 Danimarka Danimarka öpücük
04 Portekiz Portekiz öpücük
05 Almanya Almanya öpücük
06 Macaristan Macaristan öpücük
07 İspanya İspanya öpücük
08 Birleşik Krallık Birleşik Krallık öpücük
09 Fransa Fransa öpücük
10 İtalya İtalya öpücük
11 Lübnan Lübnan öpücük
12 Finlandiya Finlandiya öpücük
13 Hollanda Hollanda öpücük
14 Romanya Romanya öpücük
15 İrlanda İrlanda öpücük
16 Yunanistan Yunanistan öpücük
17 Norveç Norveç öpücük
18 Lihtenştayn Lihtenştayn öpücük
19 İzlanda İzlanda öpücük
20 Polonya Polonya öpücük

Oylama başlasın!

RECAP

Oylamak için son tarih: 21 Ocak 2015 Çarşamba, 22:00
Oylarınızı bana (@Kadebostany) göndermelisiniz.
Şimdi oylamak için tıklayın!

En son Kadebostany tarafından 20/1/2015, 22:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kad
Kad
Musican

Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Final Oylaması Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Final Oylaması

Mesaj tarafından Farid M. 20/1/2015, 18:00

Romanya oylarını göndermiştir. Oylama hiç zorlanmadım başarılar..
Farid M.
Farid M.
Musican

Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Final Oylaması Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Beirut '42: Final Oylaması

Mesaj tarafından Onur 20/1/2015, 18:01

isveç oylarını göndermiştir. orta düzey bi yarışmaydı bana göre. başarılar herkese. Very Happy
Onur
Onur
Yönetici

Mesaj tarafından Merdd 20/1/2015, 18:04

İtalya oyladı
Merdd
Genel Yetkili

Mesaj tarafından Eros 20/1/2015, 18:21

Portekiz oylarını verdi! 12 puanım dahil olmak üzere çok kararsız kalarak oy verdim, genel olarak şarkılar ortalama düzeydeydi. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim 12 puanımın sahibi yorumunda pek beğenmediğimi dile getirdiğim bir ülke. Very Happy Hepimize başarılar. Smile
Eros
Eros
Yetkili

Mesaj tarafından kburakcan 20/1/2015, 18:28

İspanya İspanya olarak 42. MŞY için oylarımızı göndermiş bulunmaktayız. Hak eden kazansın. Smile
kburakcan
kburakcan
Musican

Mesaj tarafından Parthenios 20/1/2015, 18:53

2 - 3 şarkı dışında öne çıkan şarkı yoktu bana göre. Bu yüzden oylamayı zor yaptım diyebilirim şarkıların ortalama olmasından dolayı. 2 ülkeye puan veremedim sonuçlar açıklandığında bunu belirteceğim, umarım iyi sonuç alırlar. Hak eden kazansın. Herkese başarılar I love you
Parthenios
Parthenios
Musican

Mesaj tarafından Tracer 20/1/2015, 19:04

Oylarımı ilettim!
Fena bir yarışma değildi, sanki hiç görmediğimiz kadar rock şarkı vardı bu yarışma. ''aman'' didim.
Oy vermek isteyip de veremediğim ülkeler vardı ama oy veremediğim için bu sefer üzülmedim çünkü pek de beğenmemiştim, kolay bir oylamaydı benim için.
Tracer
Tracer
Musican

Mesaj tarafından Merdd 20/1/2015, 19:08

Eros demiş ki:Portekiz oylarını verdi! 12 puanım dahil olmak üzere çok kararsız kalarak oy verdim, genel olarak şarkılar ortalama düzeydeydi. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim 12 puanımın sahibi yorumunda pek beğenmediğimi dile getirdiğim bir ülke. Very Happy  Hepimize başarılar. Smile

tamam tamam anladım ben Very Happy şarkı
Merdd
Genel Yetkili

Mesaj tarafından Farid M. 20/1/2015, 19:58

Merdd demiş ki:
Eros demiş ki:Portekiz oylarını verdi! 12 puanım dahil olmak üzere çok kararsız kalarak oy verdim, genel olarak şarkılar ortalama düzeydeydi. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim 12 puanımın sahibi yorumunda pek beğenmediğimi dile getirdiğim bir ülke. Very Happy  Hepimize başarılar. Smile

tamam tamam anladım ben Very Happy şarkı

Bakarsın benimdir.. Very Happy Razz Razz
Farid M.
Farid M.
Musican

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

- Similar topics

:: 1 - 50