Dizi Önerileri
+16
Eros
Kavkasiuri
Nirvana
Jóhanna
Kad
Jon
OmerLD
bringmethehorizon
Nemesis
Tracer
GLaDOS
Remzi
ertugrulyyurt
Caspian
Pan
Onur
20 posters
:: Musidio :: İlgi Alanları :: Cine-TV :: Televizyon
9 sayfadaki 13 sayfası
9 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Geri: Dizi Önerileri
Penny Dreadful, eğer aradığın şarkı söyleyen insanlar, espriler ve mutlu yüzlerse bu diziyi izlemeni tavsiye etmem evlat. Git ve Disney'ine devam et. Bu dizi gothic temasının en uç nokların da. Aslında American Horror Story gibi... Fakat biraz daha az korku, daha fazla goth kültürü Türünü tanımlayamıyorum daha Spritüel psikoseksüel gothic korku/gerilim falan sallayacağız artık En sevdiğim yönü bir şey canavarsa eğer adam akıllı canavar gibi sunuluyor. Her şey mitlerde nasılsa aynen o şekilde. Dizinin altında müthiş bir araştırma yatıyor.
İnanılmaz etkilendim. İnanılmaz bir kadroları var. VE EN ÖNEMLİSİ EVA GREEN VAR! Metafor dolu, şiir gibi ama bir o kadarda vahşi bir dizi. İzlemeyenin yakında 19.578 kere pişman olacağı bir dizi.
GLaDOS- Musican
ben de dün akşam bu diziyi araştırıyordum. yeni dizi arıyordum fantastik bişeyler olsun diyordum. True Blood bitmek üzere o zaman buna başlıyorum bitince
Pan- MusiPan
Pan demiş ki:ben de dün akşam bu diziyi araştırıyordum. yeni dizi arıyordum fantastik bişeyler olsun diyordum. True Blood bitmek üzere o zaman buna başlıyorum bitince
Kesinlikle pişman olmazsın Ama uyarayım bu herkesle izleyebileceğin bir dizi değil
GLaDOS- Musican
sorun değil yalnız izlemeyi severim dizi, film falanProphet demiş ki:Pan demiş ki:ben de dün akşam bu diziyi araştırıyordum. yeni dizi arıyordum fantastik bişeyler olsun diyordum. True Blood bitmek üzere o zaman buna başlıyorum bitince
Kesinlikle pişman olmazsın Ama uyarayım bu herkesle izleyebileceğin bir dizi değil
Pan- MusiPan
Prophet demiş ki:
Penny Dreadful, eğer aradığın şarkı söyleyen insanlar, espriler ve mutlu yüzlerse bu diziyi izlemeni tavsiye etmem evlat. Git ve Disney'ine devam et. Bu dizi gothic temasının en uç nokların da. Aslında American Horror Story gibi... Fakat biraz daha az korku, daha fazla goth kültürü Türünü tanımlayamıyorum daha Spritüel psikoseksüel gothic korku/gerilim falan sallayacağız artık En sevdiğim yönü bir şey canavarsa eğer adam akıllı canavar gibi sunuluyor. Her şey mitlerde nasılsa aynen o şekilde. Dizinin altında müthiş bir araştırma yatıyor.
İnanılmaz etkilendim. İnanılmaz bir kadroları var. VE EN ÖNEMLİSİ EVA GREEN VAR! Metafor dolu, şiir gibi ama bir o kadarda vahşi bir dizi. İzlemeyenin yakında 19.578 kere pişman olacağı bir dizi.
hmmmmmmmmmmm..........
Nirvana- Musican
Breaking Bad izlemenizi şiddetle öneririm. Yeni başlamama rağmen, diziye bağlandım resmen. Konusu çok iyi bence. Popüler bir dizi olmuş bu aralar.
Önereceğim diğer bir dizi ise Shameless olacak. İster konusu, ister komikliği olsun bence dünyadakı en iyi dizi. Bazen komik sahneler, bazen dram sahneler göre bilirsiniz bu dizide. Alkolik babanın çocuklarıyla igilenmiyor ve en büyük kızı evi geçindiriyor. 3 erkek kardeş, 2 kız kardeşden okuşuyor aile. Anneleri de zamanında bunları terk etmiş. Erkek kardeşlerden biri eşcinsel ve ona karşı da bir baskı uygulanıyor. Dizinin sadece 1 bölümünü izleyin kahkaha atacaksınız. Shameless dizisinin 4 sezonunu meraktan 18 günde bitirmiştim. Bölüm sayısı 12 ve 5. sezonu 12 ocak itibariyle başlayacak.
Bu arada ben True Blood - Siberia - Fringe ve de The Vampire Dears e başlamayı düşünüyorum.İzleyenlerden fikirlerinizi ala bilirmiyim?
Önereceğim diğer bir dizi ise Shameless olacak. İster konusu, ister komikliği olsun bence dünyadakı en iyi dizi. Bazen komik sahneler, bazen dram sahneler göre bilirsiniz bu dizide. Alkolik babanın çocuklarıyla igilenmiyor ve en büyük kızı evi geçindiriyor. 3 erkek kardeş, 2 kız kardeşden okuşuyor aile. Anneleri de zamanında bunları terk etmiş. Erkek kardeşlerden biri eşcinsel ve ona karşı da bir baskı uygulanıyor. Dizinin sadece 1 bölümünü izleyin kahkaha atacaksınız. Shameless dizisinin 4 sezonunu meraktan 18 günde bitirmiştim. Bölüm sayısı 12 ve 5. sezonu 12 ocak itibariyle başlayacak.
Bu arada ben True Blood - Siberia - Fringe ve de The Vampire Dears e başlamayı düşünüyorum.İzleyenlerden fikirlerinizi ala bilirmiyim?
Nirvana- Musican
Witches of East End, Fringe, Shameless ve True Blood önerilerim olacak şimdilik. True Blood'un kitap serisi de var ayrıca. Charlaine Harris'in Sookie Stackhouse Serisi veya Türkçesi ile Güney Vampirleri Serisi.
Jóhanna- Musican
Pan'cığımın önerisiyle başladığım Heroes'u bitirdim, bitireli bir hafta olacak hatta.
Reborn şeysini merakla beklemekteyim.
Tracer- Musican
Reborn u ben de çok merak ediyorum farklı karakterler olucakmış bunda beğenmişindir umarım.Bree Van De Kamp demiş ki:Pan'cığımın önerisiyle başladığım Heroes'u bitirdim, bitireli bir hafta olacak hatta.
Pan- MusiPan
9 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Film Önerileri
» Albüm Önerileri
» Kitap Önerileri
» Gülse Birsel'den Yeni Dizi Müjdesi
» Dizi karakterleri isimlerini üstteki üyeye uyarlayın!
» Albüm Önerileri
» Kitap Önerileri
» Gülse Birsel'den Yeni Dizi Müjdesi
» Dizi karakterleri isimlerini üstteki üyeye uyarlayın!
:: Musidio :: İlgi Alanları :: Cine-TV :: Televizyon
9 sayfadaki 13 sayfası