Bruno Mars '08
+4
Nirvana
Remzi
OmerLD
Caspian
8 posters
:: Türkçe Şarkı Yarışması :: 1. Sezon :: 8. Hafta
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Bruno Mars '08
Klibin sonu çok güzeel.
Şarkı da pek güzel. ^^
Başarılar. ^^
Şarkı da pek güzel. ^^
Başarılar. ^^
En son Maggie Greene tarafından 10/7/2014, 23:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Remzi- Musican
Arkadaşlar şarkı 5 dakika, gelen ilk yorum ben konumu açtıktan 1 dakika sonra. Yorum ise "beğenmedim". Beğenmessiniz tabi ki bu kadar dinlemeyle. Neyse yorumlar için teşekkür ederim sorun değil.
Caspian- Musican
Bad Meets Evil, Eminem'in içinde bulunduğu grupMaggie Greene demiş ki:Klibin sonu çok güzeel.
Şarkı da pek güzel. ^^
Başarılar. ^^
Caspian- Musican
Dürüst olmak gerekirse şarkıyı açar açmaz recap kısmına atladım. Recap kısmını bitirdikten sonra şarkının başı çok güzel başlamıştı tekrar başa döndüm. O ara farkına vardım. Bad Meets Evil'ı da daha önce duymamıştım, çok cahilim, keşke ölsem.Caspian demiş ki:Bad Meets Evil, Eminem'in içinde bulunduğu grupMaggie Greene demiş ki:Klibin sonu çok güzeel.
Şarkı da pek güzel. ^^
Başarılar. ^^
Remzi- Musican
Recap'tan dinlemen hiç sorun değil benim için Dinleyip yorum yapma zamanı bırakıyorsun kendine ama 40 saniyelik recapı 20 saniyede değerlendirenlere tepkim. Senin suçun değil Eminem fanlarının dışında bilenin pek olduğunu zannetmiyorum zatenMaggie Greene demiş ki:Dürüst olmak gerekirse şarkıyı açar açmaz recap kısmına atladım. Recap kısmını bitirdikten sonra şarkının başı çok güzel başlamıştı tekrar başa döndüm. O ara farkına vardım. Bad Meets Evil'ı da daha önce duymamıştım, çok cahilim, keşke ölsem.Caspian demiş ki:Bad Meets Evil, Eminem'in içinde bulunduğu grupMaggie Greene demiş ki:Klibin sonu çok güzeel.
Şarkı da pek güzel. ^^
Başarılar. ^^
Caspian- Musican
Tepkini anlayabiliyorum ve sana hak veriyorum da. Bu hafta yüksek bir puan sözü de rahatça verebilirim. Çünkü bayıldım.Caspian demiş ki:Recap'tan dinlemen hiç sorun değil benim için Dinleyip yorum yapma zamanı bırakıyorsun kendine ama 40 saniyelik recapı 20 saniyede değerlendirenlere tepkim. Senin suçun değil Eminem fanlarının dışında bilenin pek olduğunu zannetmiyorum zatenMaggie Greene demiş ki:Dürüst olmak gerekirse şarkıyı açar açmaz recap kısmına atladım. Recap kısmını bitirdikten sonra şarkının başı çok güzel başlamıştı tekrar başa döndüm. O ara farkına vardım. Bad Meets Evil'ı da daha önce duymamıştım, çok cahilim, keşke ölsem.Caspian demiş ki:Bad Meets Evil, Eminem'in içinde bulunduğu grupMaggie Greene demiş ki:Klibin sonu çok güzeel.
Şarkı da pek güzel. ^^
Başarılar. ^^
Remzi- Musican
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
:: Türkçe Şarkı Yarışması :: 1. Sezon :: 8. Hafta
1 sayfadaki 2 sayfası