Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow

+4
Hakan
OmerLD
Berkay
Jon
8 posters

:: 51 - 100

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow Empty Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow

Mesaj tarafından Jon 16/1/2016, 13:32

[size=33]MUSIVERSE ŞARKI YARIŞMASI[/size]
İrlanda Galway '97

İrlanda'ya hoş geldiniz! Ülkenin 4. galibiyetinde bu kez sizleri Galway'de karşılıyoruz! İrlanda son zaferini Markus Feehily ile aldı. Ronan sizler için canlı olarak tekrar seslendiriyor: Butterflies!

Galway... Takma adıyla Kabileler Şehri. Kaybolmaya hazır olun!

RTÉ ekibi tanıtımda tam olarak kendi ekibiyle çalışarak İrlanda adına bir ilke yöneldi.
Büyüleyici tarihi mekanlarıyla Galway'i bir Freakshow'a dönüştürmeye var mısın?

Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow NrZb2O

Once Upon A Time dizisiyle karşımızda olan ünlü İrlandalı aktör Colin O'Donoghue ve BBC'nin Sherlock uyarlamasında karşımızda olan ünlü İrlandalı aktör Andrew Scott Freakshow temamız için adeta biçilmiş bir kaftan olarak bu gecenin sunuculuğunu yapacaklar.

Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow Ingrid-s-Graceland-image-ingrids-graceland-36700197-1515-2272 Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow BJB5W0

Yarışma Galway'deki tarihi Woodlawn House'da gerçekleşecek.
Freakshow için tarihi dokuya zarar verilmeyecek şekikde özel olarak ayarlanacak olan bu büyülü mekanın etrafına da yarışmaya özel izleme alanları oluşturulacak.

Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow Z79AVG

Let's make a Freakshow!

Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow Animated-ireland-flag-image-0010
Jon
Jon
Musican

https://www.youtube.com/watch?v=u4FF6MpcsRw

Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow

Mesaj tarafından Berkay 16/1/2016, 13:43

Gizemli bir yarışma olacak gibi Very Happy
Berkay
Berkay
Musican

Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow

Mesaj tarafından Jon 16/1/2016, 13:46

Berkay demiş ki:Gizemli bir yarışma olacak gibi Very Happy
Sonuncu olan ülkeyi eve hapsedicez Laugh 2
Jon
Jon
Musican

Mesaj tarafından OmerLD 16/1/2016, 13:49

afiş çok iyi olmuş çok beğendim Very Happy Colin'de varmış fsgd çk svrm ellerinize sağlık Very Happy
OmerLD
OmerLD
Yetkili

http://snne.com

Mesaj tarafından Hakan 16/1/2016, 13:54

Sonuncuyu eve hapsetme fikri süper Smile birinci de freak show un sahibi olsun
Hakan
Hakan
Genel Yetkili

Mesaj tarafından Jon 16/1/2016, 14:00

Çok teşekkürler Ömer , beğenmene sevindim Smile
Eveet Hakan bu da iyi fikir Very Happy
Musiverse Şarkı Yarışması - Galway '97: Freakshow Tumblr_nd6oaoj6Po1r72dfyo1_250
Jon
Jon
Musican

Mesaj tarafından JO BLACC 16/1/2016, 15:06

FREAKSHOW YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  I love you I love you I love you I love you I love you I love you
JO BLACC
JO BLACC
Musican

Mesaj tarafından elayz 16/1/2016, 16:25

uuuu gizemliyiizz çok severiim Smile çok güzel olmuş her şey yarışmanın yapılacağı yeri ayrı bir sevdim sanki davetsiz misafirlerin tıkırlarını duyacakmışız gibi bir hisse ve heyecana kapıldım Smile özellikle fonda çalan müziğe bayıldım emeğine sağlık İrlanda' da olmaktan çok mutluyuz I love you
elayz
elayz
Musican

Mesaj tarafından Jon 16/1/2016, 18:18

ben de ikinize çok teşekkür ederim, begenmenize sevindim Smile
evet elayzzz davetsiz misaforlere dikkat edelim her an temsilcinizin sahnesine dansçı olarak atlayabilirler Very Happy
Jon
Jon
Musican

Mesaj tarafından Eros 16/1/2016, 18:50

Burası buram buram American Horror Story kokuyor Very Happy
Epey de güzel olmuş, ellerinize sağlık. Smile
Eros
Eros
Yetkili

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics

:: 51 - 100