Musiverse Şarkı Yarışması - Krakow '96: Tell Your Story
+5
Onur
Hakan
Berkay
Merdd
Brostet
9 posters
:: 51 - 100
1 sayfadaki 1 sayfası
Musiverse Şarkı Yarışması - Krakow '96: Tell Your Story
Hollanda'nın Dordrecht şehrinde düzenlenen 96.Musiverse Şarkı Yarışması'nı Polonya adına katılan Lor kazandı. Yarışmanın bu seferki durağı ise Krakow!
İşte Polonya'ya birincilik getiren şarkı!
YER
Polonya ulusal kanalı TVP , zaferin ardından hazırlıklara başlamıştır. Polonya televizyonu ev sahipliği olarak için ilk tercihini başkent Varşova’da bulunan Stadion Narodowy olduğunu duyurdu. İkinci tercih olarak Wroclaw’da bulunan Stadion Miejski olduğunu duyurdu. Ve son olarak Krakow’da bulunan Tauron Krakow Arena ev sahipliği için aday mekan konumuna geldi. Polonya televizyonu Varşova’nın yarışma tarihinde yoğun bir programa sahip olduğu için adaylıktan çekildiğini açıklamıştır. Wroclaw ve Krakow arasında arasında yapılacak seçimde Krakow’un ev sahipliği için daha uygun olduğu öne sürülerek yarışmanın Krakow’da Tauron Krakow Arena’da yapılacağı açıklanmıştır.
12 Mayıs 2014 de açılan Tauron Krakow Arena konserler için 18.000 kişilik bir kapasiteye maksimum olarak 22.800 kişilik kapasiteye sahiptir. Arenanın dışı tamamen LED ile kaplıdır. Bu led Avrupa’daki en büyük LED ekranlardan biridir ve yaklaşık 540 metrekaredir.
12 Mayıs 2014 de açılan Tauron Krakow Arena konserler için 18.000 kişilik bir kapasiteye maksimum olarak 22.800 kişilik kapasiteye sahiptir. Arenanın dışı tamamen LED ile kaplıdır. Bu led Avrupa’daki en büyük LED ekranlardan biridir ve yaklaşık 540 metrekaredir.
SAHNE
Sahne tasarımı için 2500 ton materyal kullanılmıştır. 2470 spot lambası ve 5000 prizi bağlamak için 24 km uzunluğunda kablolar kullanılmıştır. Sahne 19,3m genişliğinde ve 58m yüksekliğindedir. Sahne tasarımı için 600 kişi çalışmıştır. 22 kamera kullanılmıştır. 1200 gazeteci ve 20.000 seyirci arenada yer almıştır.
SUNUCU
Zaferinden sonra Sarsa greenroom sunuculuğuyla ilgilendiğini açıklamıştır. Daha sonra Polonya’yı temsil edeceği için vazgeçmiştir. Polonya kanalı TVP, Polonyalı kökenli olan Brezilyalı model Francisco Lachowski ve Agata Dziarmagowska‘nın sunucuları olacağı açıklanmıştır.
KRAKOW
Krakow Polonya’nın en eski üç şehrinden biridir. Krakow geleneksel olarak ülkenin bilim , kültür ve sanat merkezi olmuştur. Polonya eski krallarının oturdukları, eski başkent olması ve birçok tarihi sahneye tanık olmasından dolayı Polonya'nın kalbi olarak da söz edilmektedir. Yerli ve uluslararası turizm yoluyla yılda yedi milyon turisti ağırlamaktadır. Dünyanın en eski alışveris merkezlerinden biri olan Sukiennice (Kumaş Pazarı) bu kentte yer almaktadır. Krakow’ Değeri en bilinmeyen şehir’ seçilmiştir. 2000 yılında seçilen Avrupa Kültür başkentlerinden biridir.
LOGO
Brostet- Musican
Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Krakow '96: Tell Your Story
Eline sağlık, Polonya afişi kendi yapmak istedi.
Polonyada olmaktan mutluyuz
Polonyada olmaktan mutluyuz
Merdd- Genel Yetkili
Tanıtımın bu kadar erken gelmesi ilginç olmuş. Uzun zamandır kazanmayan bir ülkede olmaktan mutluyuz
Hakan- Genel Yetkili
Çok iyi bir tanıtım olmuş. Ellerine sağlık.
Onur- Yönetici
Özellikle afişi ve arenayı başta olmak üzere tanıtımı çok beğendim!
Creative Rebellion- Musican
Polonya ülke olarak zaten çok güzel ama Krakow şehrine ayrı bi bayılırım ben.
Burayı seçmen çok hoş olmuş, bayıldım.
Afiş, arena, sunucular... Her şey harika görünüyor, ellerine sağlık!
Polonya'da olduğumuz için mutluyuz
Burayı seçmen çok hoş olmuş, bayıldım.
Afiş, arena, sunucular... Her şey harika görünüyor, ellerine sağlık!
Polonya'da olduğumuz için mutluyuz
Ay bayıldım her şeye
Jóhanna- Musican
Gerçekten her şey güzel olmuş. Elinize sağlık.
Kavkasiuri- Baltician
Similar topics
» Musiverse Şarkı Yarışması - Krakow '96: Sonuçlar!
» Musiverse Şarkı Yarışması - Krakow '96: Final Oylaması
» Musiverse Şarkı Yarışması - Liverpool '50: We Are One!
» Musiverse Şarkı Yarışması '73: SONUÇLAR
» Musiverse Şarkı Yarışması - Stockholm '19: Just Did It Again
» Musiverse Şarkı Yarışması - Krakow '96: Final Oylaması
» Musiverse Şarkı Yarışması - Liverpool '50: We Are One!
» Musiverse Şarkı Yarışması '73: SONUÇLAR
» Musiverse Şarkı Yarışması - Stockholm '19: Just Did It Again
:: 51 - 100
1 sayfadaki 1 sayfası