Musiverse Şarkı Yarışması - Dordrecht '95: Final Oylaması

+13
Kavkasiuri
canreyhan
elayz
Montana Max
Berkay
Parthenios
Brostet
Farid M.
Hakan
OmerLD
kburakcan
Merdd
Jon
17 posters

:: 51 - 100

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Musiverse Şarkı Yarışması - Dordrecht '95: Final Oylaması Empty Musiverse Şarkı Yarışması - Dordrecht '95: Final Oylaması

Mesaj tarafından Jon 6/1/2016, 15:59

MUSIVERSE ŞARKI YARIŞMASI
Hollanda Dordrecht '95

Musiverse Şarkı Yarışması - Dordrecht '95: Final Oylaması Vnno5v

Dordrecht'e hoş geldiniz!
24 ülkenin yarıştığı 95. MŞY Finali başlıyor.

Oylama bitiş vakti 7 Ocak Perşembe saat 17:00!
Oylarınızı Jon'a göndereceksiniz. Şimdi göndermek için TIKLAYIN!
Jon
Jon
Musican

https://www.youtube.com/watch?v=u4FF6MpcsRw

Musiverse Şarkı Yarışması - Dordrecht '95: Final Oylaması Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Dordrecht '95: Final Oylaması

Mesaj tarafından Merdd 6/1/2016, 16:16

Lüksemburg oylarını verdi Smile
Totalde 10 şarkıyı beğendiğim için oylama kolay oldu ama 2 tane mükemmel şarkı kazandım kendimce ki zaten onlara da en yüksek puanları verdim hadi bakalım Very Happy
Merdd
Genel Yetkili

Musiverse Şarkı Yarışması - Dordrecht '95: Final Oylaması Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Dordrecht '95: Final Oylaması

Mesaj tarafından Jon 6/1/2016, 16:26

100'e doğru ilerlerken artık yarışmanın daha da zorlaştığını yani güzelleştiğini düşünüyorum. Birçok eseri geride bırakıp yeni şeyler görmenin getirdiği hoşluklardan. Şarkılar cidden çok güzeldi, zor bir oylama oldu. Başarılar herkese Smile

Jon
Jon
Musican

https://www.youtube.com/watch?v=u4FF6MpcsRw

Mesaj tarafından kburakcan 6/1/2016, 17:11

Portekiz Portekiz oylarını gönderdi Smile Benim için de zor bir oylamaydı cidden. Çok fazla puan almayı hak eden şarkı vardı ama maalesef sadece 10 tanesine verebiliyoruz Sad Hak eden kazansın! Smile
kburakcan
kburakcan
Musican

Mesaj tarafından OmerLD 6/1/2016, 17:24

oylarımı yolladım zorlu bir oylama değildi bence 12 puanımı verirken çok zorlandım herkese başarılar Very Happy
OmerLD
OmerLD
Yetkili

http://snne.com

Mesaj tarafından Hakan 6/1/2016, 18:29

Oylarımı yolladım. Zorlu bir oylamaydı. Güzel şarkılar var fakat bir tane favorim var kazanamayacağını biliyorum.
Hakan
Hakan
Genel Yetkili

Mesaj tarafından Farid M. 6/1/2016, 18:39

4 ülkeye maalesef oy veremedim başarlar Smile
Farid M.
Farid M.
Musican

Mesaj tarafından Brostet 6/1/2016, 19:07

Polonya da oylarını gönderdi. Güzel şarkılar vardı oy veremediklerim için üzgünüm. Herkese başarılar Smile
Brostet
Brostet
Musican

Mesaj tarafından Parthenios 6/1/2016, 19:24

Danimarka oylarını iletti. Herkese başarılar I love you
Parthenios
Parthenios
Musican

Mesaj tarafından Berkay 6/1/2016, 19:24

Çok zor bir oylama oldu benim için. Şarkıların hepsi kaliteliydi. Herkese başarılar!
Berkay
Berkay
Musican

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics

:: 51 - 100