Musiverse Şarkı Yarışması - Brüksel '93: Final Oylaması
+16
Cœur
Parthenios
totova
Farid M.
Onur
OmerLD
Merdd
Jóhanna
elayz
Eros
CevatAslan
Montana Max
Boran
kburakcan
Berkay
Jon
20 posters
:: 51 - 100
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Brüksel '93: Final Oylaması
@Jóhanna beybisi oyların bana gelmemiş tekrar atar mısınJóhanna demiş ki: oylarını verdi! Oy verebildiğim tüm ülkeler aslında 12'yi hak ediyor, herkese bol şans!
Luksemburg,oylarını verdi. Birkaç konuya değinmek istiyorum :
-Öncelikle bu hafta herkes recap saniyesini paylaştı , teşekkür ediyorum bunun için.
-2.olarak lütfen recap saniyenizi şarkıyı açıkladığınız ilk yoruma ekleyin.
-3.olarak da oylama zordu ama ben açıkcası begenmemekten dolayı sıralayamadım 8-10-12 veridiğim ülkelerden birinin kazanabileceğini düşünüyorum.
-4.olarak merak ettiğim bir şey var , bazı üyeler yorum yapacağı şarkıları nasıl seçiyor acaba merak ediyorum : Ben çok değil 7-8 yarışma önce bütün ülkelerin konularına uğruyorken konuma gelip yorum yapan sayısı belliydi şimdi kimseye uğramıyorum yine aynı sağolsunlar kemik bir kitlem var her hafta geliyorlar bana bende onların şarkılarını dinliyorum ve yoorumluyorum kalan tüm şarkılara vereceğim puanı recapta belirliyorum.Ancak bazıları dikkatimi çok çekmeye başladı 27 ülkeden 26sına gidip bana gelmiyorsa ben bir art niyet ararım açıkcası ama sonuçlar açıklandıktan sonra bir analiz yapıcam biraz da oraya saklıyım .
-Son olarak haftaya recapta bir sürpriz yapmaya çalışıcam , uğraşıyorum şuan olursa güzel olacak.
-Öncelikle bu hafta herkes recap saniyesini paylaştı , teşekkür ediyorum bunun için.
-3.olarak da oylama zordu ama ben açıkcası begenmemekten dolayı sıralayamadım 8-10-12 veridiğim ülkelerden birinin kazanabileceğini düşünüyorum.
-4.olarak merak ettiğim bir şey var , bazı üyeler yorum yapacağı şarkıları nasıl seçiyor acaba merak ediyorum : Ben çok değil 7-8 yarışma önce bütün ülkelerin konularına uğruyorken konuma gelip yorum yapan sayısı belliydi şimdi kimseye uğramıyorum yine aynı sağolsunlar kemik bir kitlem var her hafta geliyorlar bana bende onların şarkılarını dinliyorum ve yoorumluyorum kalan tüm şarkılara vereceğim puanı recapta belirliyorum.Ancak bazıları dikkatimi çok çekmeye başladı 27 ülkeden 26sına gidip bana gelmiyorsa ben bir art niyet ararım açıkcası ama sonuçlar açıklandıktan sonra bir analiz yapıcam biraz da oraya saklıyım .
-Son olarak haftaya recapta bir sürpriz yapmaya çalışıcam , uğraşıyorum şuan olursa güzel olacak.
Merdd- Genel Yetkili
çok çok çok zorlu bir oylamaydı musiverse deki en zor oylamarımda ilk 5 e girer derecede fdsgdhfg 6 ülkeye çok oy vermek isteyipte veremedim 3 favorim vardı 12 puanımı zor verdim herkese başarılar umarım hakeden ülke kazanır
Ben de zorlandım cidden. Hangi ülke kazanırsa hak eder yani böyle şarkıların içinde.
Onur- Yönetici
Merdd demiş ki:Luksemburg,oylarını verdi. Birkaç konuya değinmek istiyorum :
Beni söylüyorsan ilk defa yaptım bu yarışma.. Konuma gelenlere gidiyorum diyede yazmıştım
Farid M.- Musican
Danimarka oylarını iletti. Herkese başarılar
Parthenios- Musican
Fransa oylarını verdi. Son anda geri dönüşe karar vererek ve biraz kendimi zorlayarak katıldım bu yarışmaya. recapte de en sonda yer almışız böylece şarkıların çoğunu sevemedim ama sevdiklerim de çok güzeldi. ilginç bir yarışma olacağa benziyor. herkese başarılar
ayrıca afiş recap vs. emeğine sağlık hazırlayan arkadaşların
ayrıca afiş recap vs. emeğine sağlık hazırlayan arkadaşların
Cœur- Musican
Oylarımı gönderdim. Şarkılar gayet iyiydi. Başarılar herkese.
Hakan- Genel Yetkili
Eesti on hääletanud. Soovin kõigile edu.
Kavkasiuri- Baltician
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Similar topics
» Musiverse Şarkı Yarışması '76: Final Oylaması!
» Musiverse Şarkı Yarışması'77:Final Oylaması!
» Musiverse Şarkı Yarışması '82: Final Oylaması!
» Musiverse Şarkı Yarışması '78: Final Oylaması!
» Musiverse Şarkı Yarışması '73: FİNAL OYLAMASI
» Musiverse Şarkı Yarışması'77:Final Oylaması!
» Musiverse Şarkı Yarışması '82: Final Oylaması!
» Musiverse Şarkı Yarışması '78: Final Oylaması!
» Musiverse Şarkı Yarışması '73: FİNAL OYLAMASI
:: 51 - 100
2 sayfadaki 3 sayfası