Musiverse Şarkı Yarışması - Brüksel '93: Final Oylaması

+16
Cœur
Parthenios
totova
Farid M.
Onur
OmerLD
Merdd
Jóhanna
elayz
Eros
CevatAslan
Montana Max
Boran
kburakcan
Berkay
Jon
20 posters

:: 51 - 100

2 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Musiverse Şarkı Yarışması - Brüksel '93: Final Oylaması - Sayfa 2 Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Brüksel '93: Final Oylaması

Mesaj tarafından Jon 23/12/2015, 23:13

Jóhanna demiş ki:Kıbrıs Rum Kesimi oylarını verdi! Oy verebildiğim tüm ülkeler aslında 12'yi hak ediyor, herkese bol şans!
@Jóhanna beybisi oyların bana gelmemiş tekrar atar mısın Hüee
Jon
Jon
Musican

https://www.youtube.com/watch?v=u4FF6MpcsRw

Musiverse Şarkı Yarışması - Brüksel '93: Final Oylaması - Sayfa 2 Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Brüksel '93: Final Oylaması

Mesaj tarafından Merdd 23/12/2015, 23:22

Luksemburg,oylarını verdi. Birkaç konuya değinmek istiyorum :
-Öncelikle bu hafta herkes recap saniyesini paylaştı , teşekkür ediyorum bunun için.
-2.olarak lütfen recap saniyenizi şarkıyı açıkladığınız ilk yoruma ekleyin.
-3.olarak da oylama zordu ama ben açıkcası begenmemekten dolayı sıralayamadım 8-10-12 veridiğim ülkelerden birinin kazanabileceğini düşünüyorum.
-4.olarak merak ettiğim bir şey var , bazı üyeler yorum yapacağı şarkıları nasıl seçiyor acaba merak ediyorum : Ben çok değil 7-8 yarışma önce bütün ülkelerin konularına uğruyorken konuma gelip yorum yapan sayısı belliydi şimdi kimseye uğramıyorum yine aynı sağolsunlar kemik bir kitlem var her hafta geliyorlar bana bende onların şarkılarını dinliyorum ve yoorumluyorum kalan tüm şarkılara vereceğim puanı recapta belirliyorum.Ancak bazıları dikkatimi çok çekmeye başladı 27 ülkeden 26sına gidip bana gelmiyorsa ben bir art niyet ararım açıkcası ama sonuçlar açıklandıktan sonra bir analiz yapıcam biraz da oraya saklıyım .
-Son olarak haftaya recapta bir sürpriz yapmaya çalışıcam , uğraşıyorum şuan olursa güzel olacak.
Merdd
Genel Yetkili

Mesaj tarafından OmerLD 24/12/2015, 00:03

çok çok çok zorlu bir oylamaydı musiverse deki en zor oylamarımda ilk 5 e girer derecede fdsgdhfg 6 ülkeye çok oy vermek isteyipte veremedim 3 favorim vardı 12 puanımı zor verdim herkese başarılar umarım hakeden ülke kazanır Very Happy
OmerLD
OmerLD
Yetkili

http://snne.com

Mesaj tarafından Onur 24/12/2015, 00:22

Ben de zorlandım cidden. Hangi ülke kazanırsa hak eder yani böyle şarkıların içinde.
Onur
Onur
Yönetici

Mesaj tarafından Farid M. 24/12/2015, 06:35

Merdd demiş ki:Luksemburg,oylarını verdi. Birkaç konuya değinmek istiyorum :
-Öncelikle bu hafta herkes recap saniyesini paylaştı , teşekkür ediyorum bunun için.
-2.olarak lütfen recap saniyenizi şarkıyı açıkladığınız ilk yoruma ekleyin.
-3.olarak da oylama zordu ama ben açıkcası begenmemekten dolayı sıralayamadım 8-10-12 veridiğim ülkelerden birinin kazanabileceğini düşünüyorum.
-4.olarak merak ettiğim bir şey var , bazı üyeler yorum yapacağı şarkıları nasıl seçiyor acaba merak ediyorum : Ben çok değil 7-8 yarışma önce bütün ülkelerin konularına uğruyorken konuma gelip yorum yapan sayısı belliydi şimdi kimseye uğramıyorum yine aynı sağolsunlar kemik bir kitlem var her hafta geliyorlar bana bende onların şarkılarını dinliyorum ve yoorumluyorum kalan tüm şarkılara vereceğim puanı recapta belirliyorum.Ancak bazıları dikkatimi çok çekmeye başladı 27 ülkeden 26sına gidip bana gelmiyorsa ben bir art niyet ararım açıkcası ama sonuçlar açıklandıktan sonra bir analiz yapıcam biraz da oraya saklıyım .
-Son olarak haftaya recapta bir sürpriz yapmaya çalışıcam , uğraşıyorum şuan olursa güzel olacak.

Beni söylüyorsan ilk defa yaptım bu yarışma.. Konuma gelenlere gidiyorum diyede yazmıştım
Farid M.
Farid M.
Musican

Mesaj tarafından totova 24/12/2015, 10:03

Macaristan oyladı
totova
totova
Musican

Mesaj tarafından Parthenios 24/12/2015, 12:26

Danimarka oylarını iletti. Herkese başarılar I love you
Parthenios
Parthenios
Musican

Mesaj tarafından Cœur 24/12/2015, 15:01

Fransa oylarını verdi. Son anda geri dönüşe karar vererek ve biraz kendimi zorlayarak katıldım bu yarışmaya. recapte de en sonda yer almışız böylece Very Happy şarkıların çoğunu sevemedim ama sevdiklerim de çok güzeldi. ilginç bir yarışma olacağa benziyor. herkese başarılar I love you
ayrıca afiş recap vs. emeğine sağlık hazırlayan arkadaşların Smile
Cœur
Cœur
Musican

Mesaj tarafından Hakan 24/12/2015, 16:52

Oylarımı gönderdim. Şarkılar gayet iyiydi. Başarılar herkese.
Hakan
Hakan
Genel Yetkili

Mesaj tarafından Kavkasiuri 24/12/2015, 19:14

Estonya Eesti on hääletanud. Soovin kõigile edu.
Kavkasiuri
Baltician

2 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3  Sonraki

- Similar topics

:: 51 - 100