Musiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art

+7
Hakan
Bryngerd
Eros
Jon
Nirvana
bringmethehorizon
Kad
11 posters

:: 51 - 100

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Musiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art Empty Musiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art

Mesaj tarafından Kad 14/7/2015, 01:04

MUSIVERSE ŞARKI YARIŞMASI
Lüksemburg Esch-sur-Alzette '71

Lüksemburg'un 2. büyük şehri Esch-sur-Alzette'in güzel sokaklarından herkese iyi geceler! Musiverse macerasında yeni bir zafer kazanan Lüksemburg, Woodkid'in tutku dolu eşsiz şarkısı I Love You ile yankılanıyor!

Lüksemburg için söylenenler... Halen doğru!

Sanat halk için midir, yoksa sanat için mi? Bu tartışıladursun, Zerrgraf ve RTL ekibi sizler için bir cevap buldu; Savaş... Sanat için!

Musiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art L47lkG

Yarışmanın açılışı sizi sanatın sıcak sularında ısıtacak!

Yarışmayı Natasha St-Pier & Matt Pokora sunacak!

Musiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art 1883475-natasha-st-pier-bientot-mamanMusiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art Matt-pokora-nrj-music-awards-2012-02

Yarışma Lüksemburg Prensi III.Eros tarafından Musiverse için özel olarak yapılan şatoda yapılacak!

Musiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art 011314_0546_22AmazingPl1

Lüksemburg: Sanat için, gelecek için!

Kad
Kad
Musican

Musiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art

Mesaj tarafından bringmethehorizon 14/7/2015, 01:37

Lüksemburg çok minnoş bir yer, sokaklarının her yerinde wifi var düşünebiliyor musunuz?! hsgajgsjs Ayrıca o yıl savaşa vs olaylara maruz kalmış ülkelerin fotoğraflarıyla caddeleri donatıyorlar, gittiğimde Ukraynalı askerlerin fotoğrafları vardı her yerde. Çok duyarlı bir ülke. Kazanan şarkı da bir o kadar güzel. Afişe bayıldım zaten, tam bir Lüksemburg afişi olmuş. I love you
Ellerinize sağlık.
bringmethehorizon
bringmethehorizon
Musican

Musiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art Empty Geri: Musiverse Şarkı Yarışması - Esch-sur-Alzette '71: War for Art

Mesaj tarafından Nirvana 14/7/2015, 01:48

Bu yarışma sanatsal açıdan çok güzel olmuş.
Beğendim kesinlikle herşeyi, bakalım neler olacal bu yarışma? Very Happy Ellerinize sağlık @Kadebostany @Eros
Nirvana
Musican

Mesaj tarafından Jon 14/7/2015, 01:58

Tarih kokulu afişleri severimmmmm Very Happy
Her şey cok guzel gorunuyor, III. Erosa da hayran kaldim ozel sato yaptirmalar falan simartmayiniz lutfen Very Happy Emegi gecenlerin ellerine saglik!
Jon
Jon
Musican

https://www.youtube.com/watch?v=u4FF6MpcsRw

Mesaj tarafından Eros 14/7/2015, 02:15

Herkese teşekkür arkaşlar sizler için bayağı uğraştık, beğenmenize çok sevindim. Hepiniz hoş geldiniz. Açılış şovuna da zamanınız varsa bakın, gayet güzeldir. Embarassed
Bu arada  Matt Pokora'nın resmi yüklenirken sorun çıkarmış sanırım, bir bakın gözükmüyor. Very Happy  I love you
Eros
Eros
Yetkili

Mesaj tarafından Bryngerd 14/7/2015, 02:50

Britney bu tarih kokan atmosferde adeta parlayacak iyi ki yönetim olarak Lüksemburgda geri dönmusuz Smile
Bryngerd
Bryngerd
Musican

Mesaj tarafından Hakan 14/7/2015, 02:53

Tam Erosluk bir afis olmuş Smile

En son Hakan tarafından 14/7/2015, 16:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hakan
Hakan
Genel Yetkili

Mesaj tarafından GLaDOS 14/7/2015, 02:59

Keşke Türkiye kazansa da sloganı "İri, kilolu, göbekli" falan olan bir yarışma yapsak, afişimizde Erdoğan, Tuğçe Kazaz falan olsa. Çok şey mi istiyorum?
GLaDOS
GLaDOS
Musican

Mesaj tarafından eeyore 14/7/2015, 03:07

Çok güzel anacım ben beğendim I love you
eeyore
eeyore
Musican

Mesaj tarafından Kad 14/7/2015, 08:14

@Cosmic Latte afişte yeteneğini konuşturan @Zerrin'e de kokulu öpücükler. <3
Kad
Kad
Musican

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics

:: 51 - 100