The Netherlands '108: Tessa Belinfante - Let Me Go

+5
elayz
kburakcan
Farid M.
OmerLD
Eros
9 posters

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

The Netherlands '108: Tessa Belinfante - Let Me Go - Sayfa 2 Empty Geri: The Netherlands '108: Tessa Belinfante - Let Me Go

Mesaj tarafından Eros 8/4/2016, 12:29

Kavkasiuri demiş ki:Espri niyetinde bir yorum yapmıştım. Tüh, keşke yapmasaydım. Şimdi beni de üzdün. Sad

Yok üzülme, nereden bilecektin ki. Ben Sanat Tarihi'nden de memnunum. Belki ilerde bir Sanat Yönetmeni olarak çıkarım karşınıza. Smile
Eros
Eros
Yetkili

The Netherlands '108: Tessa Belinfante - Let Me Go - Sayfa 2 Empty Geri: The Netherlands '108: Tessa Belinfante - Let Me Go

Mesaj tarafından Onur 8/4/2016, 19:33

Beğendim ben. Güzel bir video hazırlamışsın bu arada. Başarılar! Smile
Onur
Onur
Yönetici

Mesaj tarafından Hakan 8/4/2016, 20:04

Hoş bir seçim olmuş. Başarılar köksal Smile

Belçika 'ya hoş geldin Hollanda !
Hakan
Hakan
Genel Yetkili

Mesaj tarafından Tracer 12/4/2016, 01:26

Bunu ilk izleyenlerden olmanın verdiği gurur...
Şarkı harika, klip de çok uygun bence. Çok beğendiğimi tekrar söyleyeceğim. I love you
LET'S WIN THIS!
Tracer
Tracer
Musican

Mesaj tarafından Eros 12/4/2016, 09:08

Beğenmenize çok sevindm arkadaşlar, videodaki bazı bölümleri şarkının çıkış yerlerine göre ayarlamaya çalıştım. Başarabildiysem ne mutlu bana. Size de çokça başarılar. I love you
Eros
Eros
Yetkili

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

- Similar topics